Privacy beleid

Privacy Statement

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.
 

1. Bedrijfsgegevens

    Naam bedrijf: Pluk Amsterdam
    Berenstraat 19
    1016 GG
    Amsterdam

    Website: http://www.pluk-amsterdam.com
    Inschrijfnummer KvK: 34301575
    BTW-nummer: NL819401304B01
 

2. E-mailadres

    a. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft
        aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de
        mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

    b. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde
        communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

    Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

4. Telefoonnummer

    Tenzij u te kennen heeft gegeven dit niet op prijs te stellen, kunnen wij telefonisch contact met u opnemen om u te informeren over producten en diensten. Bij ieder gesprek
    wordt u gewezen op de mogelijkheid zich hier tegen te verzetten en zich te laten registreren in het bel-me-niet-register.

5. Overige persoonsgegevens

    Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

    a. De gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
        - de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
        - de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
        - de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

    b. U toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.
        Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. 

6. Bijzondere persoonsgegevens

    De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

     a. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de
         IT-sector;

8. Veiligheid opslag van gegevens
    a. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde  
         verbinding.

9. Toegang tot uw gegevens

    Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden
    verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op
    onderstaand adres. 

10. Contact


       Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact met ons opnemen op het volgende e-mailadres: klantenservice@pluk-amsterdam.com. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30. 


Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Newsletter

Sign in for our newsletter

Go
newsletter Get pluk inspired newsletter